Paha tunne vatsanpohjassa?

Oletko epävarma pystyykö asiakkaasi maksamaan toimitetut tavarat? 

 

On todella turhauttavaa kun et saa asiakkaaltasi maksuja muistutuksista huolimatta. Mitä jos asiakkaasi on maksukyvytön tai konkurssissa ja rahasi ovat mennyttä? Pelkkä ajatus saa aikaan vatsanpuruja. 

 

Vältä ikävät yllätykset ja tilaa ilmainen luottoarviointi Euler Hermesiltä. Autamme sinua arvioimaan asiakkaasi ennen kuin alat käymään kauppaa.

 

Täytä tiedot alla olevaan lomakkeeseen ja saat meiltä lisätietoja.  

 

Omat tiedot

 

Asiakkaasi

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Maksaako asiakkaasi ajallaan?

 
Euler Hermes arvioi että vuonna 2017 yksi neljästä asiakkasta maksaa 88 päivän jälkeen. Maksujen myöhästyminen voi vaikuttaa kassaan ja maksuvalmiuteen.

Lue lisää analyyseistämme ja ennusteistamme uusimmasta globaalista raportistamme, jossa käsitellään maksuaikaa ja maksukyvyttömyyttä.

export-report

Maailman johtava luottovakuutusyhtiö

 
 
Neljänä peräkkäisenä vuonna Global Trade Review (GTR) on palinnut Euler Hermesin "Best Export Credit Agency" kategoriassa. 

Miksi valita Euler Hermes? Lue perustelut tästä.

 

 

 

 

 

 

Global Trade Review

Tarkempi tieto maksuajasta

 
Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia työkalu, jonka avulla saat tietoa eri maiden ja toimialojen konkursseista ja maksuajoista.

Euler Hermesin esittelemä "MIND YOUR RECEIVABLES" sovellus on ilmainen työkalu, jota voit käyttää kaupankäynnissä ulkomaalaisten yritysten kanssa.    

Siirry sovellukseen tästä