Sivuston käyttöehdot

EULER HERMES

Société Anonyme (osakeyhtiö), jolla on johtoryhmä ja hallintoneuvosto
Pääoma: 14 451 032,64 € ​
Pariisin kauppa- ja teollisuusrekisteri nro B 552 040 594
Vakuutusholdingyhtiö

TEKIJÄNOIKEUS 

Euler Hermes 2012. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

SIVUSTON TEKIJÄT​

Sivuston toimittaja: Euler Hermes, 1 place des Saisons, 92048 PARIS-LA DEFENSE, FRANCE CEDEX

Sivuston alkuperäinen suunnittelu: Euler Hermes, Makheia Digital et Expertime / 4.0
  
Julkaisujohtaja: Joan Wasylik
 
Sivuston isäntä: Euler Hermes S.A, 1, place des Saisons, 92048 PARIS -LA DEFENSE CEDEX
 
Sivuston valokuvat:
  • Kotisivu: Euler Hermesin työntekijöitä. Valokuvaaja Jean-Philippe Cervel. Kaikki oikeudet pidätetään.
  • Muut kuvat: ilman tekijänpalkkiota

Tätä sivua ja sen sisältöä, kaikki tiedot ja kuvat mukaan lukien, suojelevat Ranskan immateriaalisia oikeuksia koskevat määräykset. Euler Hermesin ja sen tytäryhtiöiden rekisteröimät kauppanimet, logot ja tavaramerkit ovat sen omaisuutta, eikä niitä saa käyttää ilman kirjallista lupaa. Tämän sivuston sisältöä voidaan kopioida, tuottaa uudelleen tai jaella vain henkilökohtaiseen käyttöön, ellei muuhun käyttöön ole saatu sivuston toimittajilta kirjallista suostumusta. Minkä tahansa kopion, jäljennöksen tai jakelun on selvästi osoitettava kirjoittajan nimi ja lähde.
 

VASTUU​

Euler Hermes ja sen tytäryhtiöt eivät ole vastuussa mistään tämän sivuston tai sen sisältämän tiedon käytöstä epäsuorasti aiheutuneesta vahingosta, kuten taloudellisesta tai liiketoiminnallisesta vahingosta, liikevoiton menetyksestä, liiketoiminnan häiriöstä tai sivuston käyttäjään kohdistuvasta kolmannen osapuolen oikeustoimenpiteistä taikka muusta vahingosta.​
 

LINKIT

Ennen tälle sivustolle tai tältä sivustolta johtavien hyperlinkkien luomista on allekirjoitettava kirjallinen sopimus sivuston oikeudet omistavan toimittajan kanssa. 

 
 

VIRUKSET​

Sivuston käyttäjä on itse velvollinen huolehtimaan tarvittavasta virussuojasta turvatakseen tietonsa, ohjelmansa sekä laitteistonsa.


TIETOJENSUOJAUS

Euler Hermes, maailman johtava luottovakuuttaja, tukee yrityksiä sekä koti- että vientimarkkinoiden kasvattamisessa vakuuttamalla niiden myyntisaamiset. Meillä on yli sadan vuoden kokemus toimialaltamme. Euler Hermesin organisaatio on samaan aikaan maailmanlaajuinen ja paikallinen. Tämä takaa saman laadun palvelussa kaikkialla maailmassa, oli kyse luotto- ja takausvakuutuksesta, erääntyneiden saatavien perinnästä tai luottotappioiden korvaamisesta. Asiantuntijapalvelumme edellyttää niin maailmantalouden kuin yksittäistenkin yritysten vankkaa tuntemusta.
 
Mahdollisia hallussamme olevia henkilötietoja käytetään vain palveluidemme tarjoamiseen ja niitä voidaan luovuttaa vain Euler Hermes –konsernin sisällä ja kumppaneillemme.
 
Ranskan tietosuojalain nro 78-17 (6.1.1978), lainmuutos nro 2004-801 6.8.2004, perusteella sinulla on oikeus saada tarkistaa rekisteröidyt henkilötietosi ja pyytää niiden korjaamista tarvittaessa. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, lähetä kirjallinen pyyntö osoitteeseen: Webmaster, 1, place des Saisons  92048  Paris La Défense – Cedex
 

REKISTERÖITYMISSIVUSTO

Olemme rekisteröineet sivustomme Ranskan tietosuojavirastossa (CNIL).
​​​​
​​