Miten perintä toimii?

 

 

Ensisijainen tavoitteemme on varmistaa koko saatavan kotiuttaminen niin pian kuin mahdollista pitäen samalla huolta asiakassuhteistasi. Hyväksi osoittautunut lähestymistapamme - kaikenlaisten ja kaiken kokoisten yritysten saatavien perintään kaikkialla maailmassa - perustuu vuosien aikana karttuneeseen perinnän asiantuntijakokemukseen.​​​​

Ohjeistettuasi meidät saataviesi perintään, tapauksesi tiedot syötetään laajaan tietokantaamme. Tapauksesi henkilökohtainen käsittelijä pitää sinut ajan tasalla perintäprosessin kulusta.
 
Perintäneuvottelijan ensimmäinen tehtävä on ottaa yhteyttä velalliseen ja pyytää erääntyneen saatavan välitöntä maksua kokonaisuudessaan.
 
Teemme kaikkemme periäksemme erääntyneen saatavan ilman oikeudellista perintää, mutta tapauksissa, joissa vapaaehtoinen perintä ei tuota tulosta, saattavat oikeustoimet olla välttämättömät -mahdollisuuksien mukaan ja sinun suostumuksellasi. Mikäli oikeudelliselta perinnältä ei voida välttyä, saat meiltä kilpailukykyisen arvion oikeudellisen perinnän kannattavuudesta sekä siihen liittyvistä kuluista.