Mitä on perintä?

 
​Perintä on maksamattomien saatavien perimistä yrityksiltä, jotka eivät syystä tai toisesta ole maksaneet velkojaan.

 
Ellei asiaa käsitellä oikein, maksamattomat laskut voivat vaikuttaa liiketoimintaasi huomattavasti. Ne voivat haitata kassavirtaa, liikevaihtoa, luottoluokituksia ja jopa yrityksesi mainetta. Tehokas luotonhallinta on avain vahinkojen minimoimiseen ja hoitamiseen. 
 
Luotettava kolmas osapuoli perinnän hoidossa on yleinen käytäntö liike-elämässä maksamattomien saatavien käsittelyssä. Saatavien perintä voi olla haastavaa varsinkin, kun on kyse maailmanlaajuisista markkinoista; paras tapa on reagoida nopeasti yhdessä koulutettujen perintäasiantuntijoidemme kanssa.
 
Meillä Euler Hermesillä on usean vuoden vankka kokemus ja asiantuntemus saatavien perinnästä. Meidän ensisijainen tavoitteemme on periä koko saatava nopeasti pitäen samalla huolta toimivasta asiakassuhteestanne.
 
 
Miten Euler Hermesin perintä toimii?
 
Euler Hermes tarjoaa täyden palvelun perintätoimia sekä kotimaassa että maailmanlaajuisesti. Yli 500 perinnän asiantuntijaa maksimoi vapaaehtoisen perinnän tehokkuuden puhelinsoitoilla, sähköposteilla ja kirjeillä. Kansainvälistä perintää koordinoidaan Lontoossa, jossa sijaitsee Euler Hermesin World Collection - verkoston toimisto. Kaikki palvelu ja yhteydenpito Euler Hermesin ja yrityksenne välillä toimii kuitenkin paikallisesta Euler Hermesin toimistostanne.
 
Aika on rahaa. Mitä nopeammin saamme perintätoimeksiannon, sitä nopeammin voimme reagoida. Me Euler Hermeseillä teemme kaikkemme saadaksemme perittyä saatavat vapaaehtoisin keinoin. Joskus mitkään keinot eivät kuitenkaan riitä, ja velka on edelleen maksamatta - silloin on hyvä aloittaa oikeudelliset toimet. Jos oikeudellista perintää tarvitaan, me tarjoamme neuvoja ja kilpailukykyiset hinnat koko prosessille, aina oikeuden päätöksestä ulosottotoimiin asti. Me pidämme yrityksenne aina ajan tasalla kuluista ja etenemme asiassa vain yhteisestä sopimuksesta.