Miksi valita Euler Hermes?

 

 

  • Asiakkaita useilta toimialoilta ja eri sektoreilta.

  • Maailmanlaajuiset perintäratkaisut kaikille, pienistä yrityksistä aina kansainvälisiin yrityksiin.

  • Palveluksessamme on maailmanlaajuisesti yli 500 perinnän ammattilaista.

  • EH Riskienhallinta seuraa aktiivisesti yrityksiä, jotka edustavat 92% maailman bruttokansantuotteesta.

  • Vahva yhteistyö Euler Hermes luottovakuutuksen kanssa.

 
Euler Hermesin perintä tarjoaa perintäpalveluja maailmanlaajuisesti. Me olemme osa Allianz konsernia, joka on maailman johtava luottovakuutusratkaisujen tarjoaja tavoitteenaan auttaa yrityksiä kasvamaan turvallisesti niin kotimaassa kuin ulkomailla.
 
Euler Hermesin perintä tarjoaa laajan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä perintäratkaisuja maailmanlaajuisesti. Paikallisten markkinoiden kokemuksemme ja asiantuntemuksemme vahvistaa kykyämme tarjota asiakkaillemme ammattimaista palvelua aina vapaaehtoisesta perinnästä oikeudelliseen perintään asti.
 

 

MITÄ ME TARJOAMME?

 
Asiantuntija palveluksessasi kaikkialla maailmassa
Palveluksessamme on maailmanlaajuisesti yli 500 perinnän ammattilaista, jotka hallitsevat yritysten saatavien perinnän tehokkaasti vaarantamatta tärkeitä liikesuhteita. Omistautunut perintätiimimme toimii tehokkaasti ja omaa valtavasti tietoa eri alojen perintätoimista. He ovat päteviä hoitamaan saatavien perinnän kaikenlaisissa tilanteissa.
  
Euler Hermes nimenä
Tunnustettuna luottovakuutuksen ja perinnän alojen markkinajohtajana Euler Hermesin nimellä on huomattava vaikutus myöhäisiin maksajiin. Perintäprosessin aloittaminen kolmannen osapuolen avulla osoittaa asiakkaalle, että saatavien suhteen ollaan vakavissaan.
 
Erityisosaaminen
Euler Hermesin erityisosaaminen on yritysten välisessä perinnässä. Uskomme, että perintä on asiantuntijatehtävä, joka vaatii erityisosaamista. Tästä syystä keskitämme asiantuntemuksemme ja vertaansa vailla olevan kokemuksemme vain yritysperinnän alaan.
  
Meillä on tietämys
Osana Euler Hermes konsernia meillä on käytettävissämme paras mahdollinen liiketoimintaosaaminen. Tästä johtuen erääntyneitä saatavia periessämme saamme usein keskeistä tietoa ja tavoittamme ne keskeiset henkilöt, joita muut perintätoimistot eivät yksinkertaisesti pysty jäljittämään. 
 
Vastaanotamme myös jatkuvasti korvaamatonta lisätietoa luottotietopalvelumme kautta. Tämä Euler Hermesin ainutlaatuinen tietolähteiden verkosto perustuu ajan tasalla olevaan ensikäden tietoon 40 miljoonasta yrityksestä ympäri maailmaa, 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. 
 
Maailmanlaajuinen verkosto
Euler Hermesin maailmanlaajuinen verkosto mahdollistaa perintäpalvelumme kaikkialla maailmassa. Kansainvälisen edustaja- ja asianajajaverkostomme ansiosta voimme toimia kaikilla markkinoilla, käydä neuvotteluja useimmilla kielillä ja selvitä kunkin maan oikeusjärjestelmän koukeroista.
 
Olemme vakavarainen toimija
Perintätoimistonasi perimme puolestasi suuria summia säännöllisesti. Taloudellisen vahvuutemme ansiosta olemme turvallinen ja pitkäaikainen kumppani. Olemme osa Allianzia, liikevaihdoltaan 2,5 miljardin euron konsernia, ja meillä on Standard & Poor’sin AA luottoluokitus.

 
​​​