Miksi Euler Hermes?

 

 

Miksi Euler Hermes on johtava luottovakuutusten tarjoaja?

Yli sadan vuoden ajan olemme tukeneet asiakkaitamme alati muuttuvassa yritysmaailmassa. Pitkä kokemus, maailmanlaajuinen riskiasiantuntemus ja paikallinen palvelu tekevät meistä maailman johtavan luottovakuutusratkaisujen tarjoajan.
 
Palvelumme ydin on tietotaito – hyödynnämme pitkää kokemustamme ja asiantuntijaverkostoa yli 50 maassa auttaaksemme asiakkaidemme liiketoimintoja kukoistamaan ja kasvamaan.
 

Miten luottovakuutus toimii?

Tutkimme vakuutettujen asiakkaiden luottokelpoisuuden ja taloudellisen vakavaraisuuden. Asetamme jokaiselle asiakkaalle luottorajan, johon saakka korvaamme erääntyneet saatavat, mikäli kyseinen vakuutettu asiakas ei maksa laskuaan.
 
Myyntisaatavien vakuutusratkaisumme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä hallitsemaan riskejään ympäri maailmaa niin koti- kuin ulkomaankaupassa. Olemme osa Allianzia, yhtä maailman johtavista rahoituspalvelujen tarjoajista, ja kumppaninamme voit luottaa taloudelliseen vahvuuteemme, jolle Standard & Poors on myöntänyt AA luokituksen.
 

Miksi Euler Hermesin luottovakuutus?

 

Me tarjoamme parhaan tietotaidon
Yli 40 miljoonaa yritystä kattava riskitietokantamme tarjoaa viimeisimmän päivitetyn tiedon.
 
Olemme kumppani päätöksenteossa
Asiakkaamme saavat tuoreimman tietomme välittömästi käyttöön nopean päätöksenteon tueksi. 
 
Meille palvelu on asiakaslähtöistä
Riskinhallintaprosessin kaikissa vaiheissa tarjoamme parasta mahdollista asiakaspalvelua. Kumppanuutemme perustuu kattavaan ja reaaliaikaiseen palveluun, joka takaa täyden hyödyn ratkaisuistamme. 
 
Olemme lähellä yrityksen liiketoimintaa
Riski- ja talousasiantuntijoitamme on yli 50 maassa. Luottopäätöksemme taustalla on aina paikallinen näkemys ja maailmanlaajuinen yhteistyö, jonka ansiosta olemme lähellä yritysten liiketoimintoja kaikkialla maailmassa.
 
Tarjoamme välittömän ja turvatun pääsyn vakuutuksen tietoihin
Suojattu online-järjestelmämme, EOLIS, on kaikkien asiakkaittemme käytössä. Palvelun avulla voi hakea limiittiä uusille asiakkaille, selata tehtyjä limiittipäätöksiä ja pyytää saatavien perintää.
 
Taloudellinen vakaus on vahvuutemme
Sen lisäksi, että olemme osa Allianzia, maailman johtavaa integroitujen rahoituspalvelujen tarjoajaa, meille on annettu Standard & Poor’s AA luottoluokitus.

Räätälöimme luottovakuutusratkaisumme yrityksen koon, toimialan ja liiketoiminnan erityispiirteet huomioiden. Lisätietoa luottovakuutuksista pienille, keskisuurille ja suurille sekä monikansallisille yrityksille saa soittamalla 010 850 8500.