EOLIS

Euler Hermes Online Information Service - EOLIS- on kaikkien vakuutuksenottajiemme käytettävissä.

EOLIS on suojattu verkkopalvelu vakuutuksesi ja perintätoimeksiantojesi jokapäiväiseen hallinnointiin ja sen kautta voit hakea ajantasaista tietoa asiakkaistasi ja potentiaalisista asiakkaistasi, reaaliajassa.
 • Helpon hallinnointi- ja valvontatyökalun jonka kautta pääset osalliseksi yli 40 miljoonan yrityksen kattavaan tietokantaan
 • Kokonaiskuvan vakuutussopimuksesta
 • Valmiudet mukautuvaan riskienhallintaan
 • Suojatun yhteyden 24/7
 1. Helpon hallinnointi- ja valvontatyökalun
  Helppokäyttöisten toimintojensa avulla EOLIS tarjoaa sinulle kokonaiskuvan vakuutussopimuksestasi. Voit hakea limiittiä uusille asiakkaillesi, sekä korottaa tarpeen mukaan olemassaolevien asiakkaidesi limiittiä, nähdä hakemustesi tilan reaaliajassa sekä saada välittömiä vastauksia kysymyksiisi, mikä auttaa reagoimaan nopeammin muuttuviin markkinatilanteisiin.

 2. Suojatun yhteyden luottovakuutukseesi 24/7
  Henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi antavat vaivattoman suojatun pääsyn kaikkiin EOLIS -palveluihin, kaikkien selainten kautta, 24 tuntia päivässä, seitsemänä päivänä viikossa. Sinulla on mahdollisuus noutaa olennaista tietoa kuten esimerkiksi asiakaslistaus excel-muotoisena, omien tarpeidesi mukaan lajiteltuna. Toisin sanoen voit koska tahansa hakea sillä hetkellä tarpeellista tietoa riippumatta siitä missä itse olet, tarvitset vain internet-yhteyden.

 3. Nopean yhteyden tarvitsemaasi tietoon
  Vain muutaman klikkauksen avulla saat käyttöösi valtavan määrän käyttökelpoista tietoa joka auttaa hallinnoimaan yrityksen ostaja- ja luottoriskisalkkua, hyödyntämään uusien markkinoiden liiketoimintamahdollisuuksia ja keskittymään liikevaihdon turvattuun kasvuun. EOLIS on suoraan kytköksissä Euler Hermesin tietokantaan, jossa on tietoa yli 40 miljoonasta yrityksestä, joten riskienhallinta ei ole koskaan ollut helpompaa.

 

 

Valitsemalla tämän vahvistan, että Euler Hermes saa ottaa minuun yhteyttä tuotteitaan ja palveluitaan koskevissa asioissa yksityisyyden suojaa koskevien ohjeidensa mukaisesti.