Mitä teet, jos asiakkaasi ei maksa?

Luottovakuutus suojaa yritystäsi, jos asiakkaasi eivät maksa saataviasi ja turvaa yrityksesi taloudellisen vakauden.

Kun myönnät asiakkaillesi luottoa, on aina olemassa riski, että he eivät pysty maksamaan saataviasi. Euler Hermesin luottovakuutuksella otamme me tämän riskin kantaaksemme. Me valvomme asiakkaitasi jatkuvasti, ja ilmoitamme jos riskiarviomme heistä muuttuvat. Tämän lisäksi saat pääsyn useisiin toimiala-analyyseihin, maaraportteihin ja jopa tietoa lakiehtoihin liittyen.

Luottovakuutus tarjoaa sinulle:

  • Suojaa maksamattomien saatavien varalta: Luottovakuutus suojaa sinua siltä varalta, että asiakkaasi ajautuu konkurssiin tai ei enää suoriudu maksuistaan. Katkeamaton kassavirta tekee yrityksestäsi vakaan, mikä parantaa rahoituksen saatavuutta sekä pankkisuhteitanne.
  • Ymmärrä asiakkaidesi tilanne: Kattavien luottotietojen avulla tiedät aina niin nykyisten asiakkaidesi kuin prospektiesikin taloudellisen tilanteen riippumatta siitä, missä päin maailmaa he sijaitsevat. Hallinnolliset kulusi pienenevät, kun Euler Hermes jatkuvasti seuraa asiakkaidesi luottokelpoisuutta.
  • Turvaa liiketoiminnan kasvattamiseen: Euler Hermesin kumppanina voit keskittyä ydinosaamiseesi, uusiin liiketoimiin sekä kehittämään liiketoimintaanne. Kumppanuus lisää tehokkuuttanne sekä lisää kilpailukykyänne.

Luottovakuutus suojaa pääsääntöisesti tavaran tai palvelun toimittamisesta syntyneiden saatavien tappioilta, jotka ovat aiheutuneet velallisen maksukyvyttömyydestä. Tällöin korvaamme 90% avoimesta saldostanne.

Mitä se maksaa?

Tehdessämme teille tarjouksen, otamme huomioon yrityksenne nykyisen tilanteen sekä tarpeet. Otamme huomioon mm. velallistesi luottokelpoisuuden, maksuajat, aikaisemmat luottotappiot, toimialariskin sekä liikevaihdon. Räätälöidyn ratkaisunne preemio on vain muutama promille liikevaihdostanne.

Kokemuksemme on turvanasi
Euler Hermes on maailman johtava luottovakuutusyhtiö ja osa Allianz-konsernia – yhtä maailman suurinta finanssialan instituutiota. Olemme yli 110 sivuliikkeen globaali verkosto yli 50 maassa.

Seurannassamme on yli 40 miljoonaa yritystä maailmanlaajuisesti sekä yli 6000 luottoasiantuntijaamme, pyrkii jatkuvasti varmistamaan, että sinun liiketoiminasi on meillä hyvissä käsissä.

› Monta syytä valita Euler Hermes kumppaniksesi 

Voit pyytää tarjouksen luottovakuutuksesta vaikka heti. Seuraa linkkiä ja jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.

› Tarjous luottovakuutuksesta

 

Haluatko saada lisätietoa luottovakuutuksesta?
Seuraa linkkiä ja lue lisää Euler Hermesin luottovakuutuksesta.

› 4 syytä käyttää luottovakuutusta


Onko yrityksesi liikevaihto enintään 5 milj. euroa?
Seuraa linkkiä ja lue lisää Simplicitystä – helposta ratkaisusta pienemmille yrityksille. 

› Simplicity, ei se perinteinen luottovakuutus 

Edit the webpart to manage this rich text.

Be careful to save your webpart before saving and publishing the page.

 

 

Valitsemalla tämän vahvistan, että Euler Hermes saa ottaa minuun yhteyttä tuotteitaan ja palveluitaan koskevissa asioissa yksityisyyden suojaa koskevien ohjeidensa mukaisesti.