Simplicity luottovakuutus

Simplicity antaa helpon ja nopean suojan kassavirralle. Luottovakuutus mahdollistaa myynnin kasvattamisen turvallisesti sekä kotimaassa että ulkomailla.

 

Mikä on Simplicity?
Euler Hermes Simplicityn avulla luottoriskien hallinta on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista. Uudenlainen tuote on suunnattu yrityksille, joiden liikevaihto on enintään 5 milj. euroa. Sopimus on voimassa aina vuoden kerrallaan ja sitä voi hallinnoida EOLIS -verkkopalvelun avulla milloin tahansa.

Luottovakuutus mahdollistaa myynnin kasvattamisen turvallisesti sekä kotimaassa että yli 27 muussa maassa*. EOLIS -palvelun avulla saat ajantasaiset luottokelpoisuustiedot yli 40 miljoonan valvotun yrityksen tietokannastamme. Euler Hermesin perintä huolehtii maksamattomista saatavistasi.
Suoja
Valitse sopiva suoja:

Perussuoja
60 % suoja ilman ostajaluokitusta (Euler Hermes Grade)

Korotettu suoja

Grade 1 - 6: 90 % suoja

Grade 7: 60 % suoja

Grade 8 - 10: ei vakuutussuojaa

Yksinkertainen korvauskäsittely
Korvaushakemukset 90 päivän sisällä eräpäivästä Korvaukset maksetaan 120 päivän kuluessa vahinkoilmoituksesta
Miksi Simplicity?
Simplicityn avulla voit helposti vakuuttaa toimintasi maksamattomien myyntisaatavien varalta. Samalla turvaat yrityksesi kasvun ilman monimutkaisia vakuutusehtoja tai byrokratiaa.

Ota yhteyttä jo tänään jos haluat lisätietoja tai vakuutuksen voimaan heti!

› Lue lisää Simplicitystä

* Australia, Belgia, Chile, Espanja, Hollanti, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kanada, Luxemburg, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Unkari, Uusi-Seelanti, USA ja Viro

Ota yhteyttä - Simplicity

Valitsemalla tämän vahvistan, että Euler Hermes saa ottaa minuun yhteyttä tuotteitaan ja palveluitaan koskevissa asioissa yksityisyyden suojaa koskevien ohjeidensa mukaisesti.