Pienet yritykset

 

 

Toimiva luotonhallinta on jokaisen yrityksen menestymisen edellytys. Erityisen tärkeää se on pienille yrityksille, joilla ei useinkaan ole resursseja tai pääomaa suojautua luottotappioiden aiheuttamilta taloudellisilta menetyksiltä.

Koti–ja ulkomaankauppaan liittyvät vakuutusratkaisumme ovat helppo ja nopea tapa hallita luottokaupan riskejä ja keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen. Tarjoamme sinulle erityisesti pienille yrityksille räätälöidyt luottovakuutus- ja kansainvälisen perinnän palvelut.

Saat meistä luottovakuutuskumppanin, joka auttaa arvioimaan asiakkaittesi luottokelpoisuuden ja joka suosittelee liiketoimintaasi sopivat asiakkaat. Vakuutamme luotollisen myyntisi, joten sinun ei tarvitse huolehtia maksamattomista asiakkaista.

Tiedämme kuinka arvokasta aikasi on, joten tarjoamme käyttöösi vain helppohoitoisia vakuutusratkaisuja. Kaikilla asiakkaillamme on pääsy EOLIS -verkkopalveluun, jonka avulla voidaan automatisoida monet aikaa vievät toiminnot. Näin ehdit reagoida nopeammin asiakkaittesi luottomyynnin ehtoja koskeviin tiedusteluihin.

Toimintamme keskipisteessä on asiakas. Jatkuvana tavoitteenamme on ymmärtää paremmin liiketoimintaasi ja ylittää odotuksesi palvelussamme joka päivä. Meidät tunnetaankin siitä, että tarjoamme laadukasta palvelua kaikille asiakkaillemme.

Rohkaisemme sinua tutustumaan pienille yrityksille suunniteltuihin ratkaisuihimme ja olemaan yhteydessä paikalliseen Euler Hermes –toimistoon. Kerromme mielellämme kuinka voimme auttaa yritystäsi menestymään.