Miksi valita takaajaksi Euler Hermes?

 

 

​Olemme johtava takausvakuuttaja monessa maassa ja tarjoamme takauksia kaikenlaisiin kaupallisiin tarpeisiin lähes kaikilla liiketoiminta-alueilla. 
 
Takauksemme hyväksytään laajalti kaikkialla maailmassa. Taloudellinen vahvuutemme täyttää kaikkein vaativimpienkin edunsaajien vaatimukset; Standard & Poor´s on arvioinut konsernimme luottokelpoisuusluokkaan AA- ja olemme osa vahvaa, maailmanlaajuista Allianz-vakuutuskonsernia. 
 
Takauslimiittimme antaa tilaa rahoituksellenne vähentämällä tarvetta käyttää pankkeja takaustarpeidenne täyttämiseen. Näin myös vakuuksia vapautuu rahoitustarpeisiin.
Euler Hermes itsenäisenä, sopimuskumppaneista ja rahoittajista riippumattomana kolmantena tahona voi olla kaikille kaupallisen sopimuksen osapuolille myös luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä lisäävä tekijä. 
 
Asiantuntemuksemme ja laaja kansainvälinen Allianz – konsernin verkosto tekee meistä erinomaisen kumppanin myös suurille kansainvälisille konserneille.

 

Euler hermes takaajakumppanina; edut pähkinänkuoressa:

  • Joustava vaihtoehto, joka turvaa maksuvalmiutta ja vapauttaa käyttöpääomaa
  • Vakuudet vapautuvat rahoitustarpeisiin
  • Vakavarainen (Standard & Poor´s rating AA) ja hyvämaineinen takaaja tukee asiakkaidenne teitä kohtaan tuntemaa luottamusta
  • Maailmanlaajuinen verkosto
  • Pitkä kokemus kansainvälisestä takaustoiminnasta