Takausvakuutus ulkomailla

 

 

Voit luottaa pitkään kokemukseemme ulkomaisesta takausvakuutuksesta. Euler Hermes seisoo rinnallasi kansainvälisesti kokeneena takaajana kaikkialla maailmassa.

Ulkomaiset liiketoimet vaativat usein demand-takauksia, joihin ei juuri liity mahdollisuutta vedota taustalla olevan sopimuksen täyttämättä jättämiseen. Euler Hermesin takaus  auttaa asiakkaita saamaan edulliset ehdot vastuueriensä suorittamiseen. 
 
Toimittaessasi tavaroita tai palveluja toisiin maihin, voimme tarjota sinulle takausvakuutuksia ja takuita ulkomaisten asiakkaittesi hyväksi huomioiden kunkin maan vaihtelevat liiketoimintatavat.
 
Euroopan ulkopuoliset julkisen sektorin asiakkaat vaativat usein omassa maassaan toimivan takaajan takuun. Tällaisessakin tilanteessa voit luottaa meihin: käytämme tarpeen mukaan omaa kansainvälistä verkostoamme, Euler Hermesin tai Allianzin tytäryhtiöitä sekä muita paikallisia vakuutusyhtiöitä ja pankkeja. He tarjoavat puolestamme ja meidän takaamina yrityksesi tai tytäryhtiösi tarvitsemat paikalliset vakuudet.
 ​
 

JATKUVA ASIANTUNTEVA NEUVONTA SUURISSA KANSAINVÄLISISSÄ PROJEKTEISSA

Suurten projektien (esim. suuret infrastruktuuriprojektit) vakuuksien koordinointi on usein monimutkainen  tehtävä. Tarvittavien takausten  sopimusehdot on suunniteltava hyvissä ajoin ja koordinoitava rakennusyhteenliittymän, asiakkaiden, pankkien ja vakuuttajien välillä.
Usein ainoastaan kansainvälinen takaajien yhteenliittymä voi myöntää tarvittavat takausvakuutukset ja tällöin  meidän asiantuntemuksemme ja kansainväliset yhteytemme auttavat sinua vakuuksien järjestämisessä.
 
Mitä aikaisemmin otat Euler Hermesin mukaan asioiden käsittelyyn, sitä tehokkaammin vakuuskonseptimme voivat vahvistaa neuvotteluasemiasi.