Miksi töihin Euler Hermesille?

 

 

​​maailmanlaajuinen markkinajohtaja

Yli 50 maassa toimiva Euler Hermes on samanaikaisesti maailmanlaajuinen ja paikallisesti läsnäoleva yritys, joka tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia. Työskennellessäsi Euler Hermesissä olet osa maailman johtavaa luottovakuutusratkaisujen tarjoajaa, jolla on paras asiantuntemus ja palvelu asiakasyritystemme kasvun turvaamiseksi.
 

oppiva organisaatio

Euler Hermes tarjoaa haastavia uria, jotka antavat työntekijöillemme onnistumisen tunteita ja jatkuvia oppimismahdollisuuksia. Autamme työntekijöitämme saavuttamaan täyden potentiaalinsa yksilöllisten oppimis- ja kehityssuunnitelmien, kykyjen hallintaohjelmien, Euler Hermes Academyn, työnvaihdon ja mentorointiohjelmien avulla.

 


Virtaviivainen johtamiskulttuuri

Euler Hermes on paikka, jossa tapahtuu! Kukin hallituksen jäsen on vastuussa yhdestä avaintoiminnosta, mikä johtaa yhtenäiseen hallitukseen sekä yhdenmukaiseen yritysstrategiaan ja visioon. Maajohtajamme raportoivat toimitusjohtajallemme. Miten tämä vaikuttaa sinuun?
 
Jos työskentelet pääkonttorissamme, huomaat pian, että hallitus tekee nopeita päätöksiä, jotka toteutetaan nopeasti käytännön toimissa eri alueilla ja eri maissa. Jos työskentelet näiden alueiden tai maiden tasolla, hyödyt konsernin tuesta (eli maailmanlaajuisesta lahjakkuuksien pankista, EH Academysta jne.) ja sinulla on mahdollisuus osallistua kansainvälisiin projekteihin sekä jakaa konsernin parhaat käytännöt. Meillä ei tuhlata aikaa politikointiin tai päättämättömyyteen.