Erilaisuus

 

 

Tarvitsemme erilaisia ihmisiä haastamaan meitä, kannustamaan meitä, kehittämään meitä ja ennen kaikkea auttamaan meitä avartamaan näkemyksiämme ja palvelemaan erilaisia asiakkaita.


Me Euler Hermesissä paitsi hyväksymme, myös arvostamme työntekijöidemme ja asiakkaidemme erilaisia kulttuureja, näkökulmia ja eroavaisuuksia. Suosimalla aktiivisesti erilaisuutta, me parannamme omaa innovaatiotamme ja ongelmanratkaisukykyämme ja pystymme siten palvelemaan asiakkaitamme paremmin.
 
Olemme sitoutuneet vaalimaan erilaisuutta konsernimme sisällä ja laatineet ‘syrjinnän vastaisen’ -toimintaohjeen (sukupuoli, ikä, etnisyys...) Rekrytointimme perustuu osaamiseen ja kykyihin, ja konsernistamme löytyy yli 60 kansallisuutta.
 
Pyrimme tukemaan erilaisuutta erityisten ohjelmien avulla; kuten ylemmän johdon mentoroinnin ja erityiskoulutusten kautta, sekä jakamalla parhaita käytäntöjä yli alueellisten rajojen. Rohkaisemme työntekijöitä rakentamaan maailmanlaajuisia verkostoja kollegoidensa kanssa.
 
Kiinnitämme erityistä huomiota sukupuolten väliseen tasa-arvoon ja haluamme nähdä yhä enemmän naisia ylemmissä johtotehtävissä. Pyrimme edistämään tätä mm. Euler Hermes Academyn, mentorointipiirien, sisäisen liikkuvuuden, kykyjen hallinnan ja monien muiden ohjelmien avulla.