Perehdytys

 

 

Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia perehdytysohjelmia onnistuneen ja palkitsevan uran pohjustamiseksi.

ensimmäiset viikot Euler Hermesissä

Perehdytyksemmme mukautuu sen mukaan, oletko kokenut esimies vai juuri tutkinnon suorittanut. Kokemuksesta riippumatta kannat aina itse vastuun urasi edistämisestä heti alusta alkaen. Ole vaativa ja proaktiivinen.

Muutama ehdotus:
 
  • Sovi esimiehsi kanssa yksilöllisestä perehdytyssuunnitelmasta (esim. tapaamiset muiden osastojen henkilöiden ja asiakkaiden kanssa, keskustelut konsernin/alueiden henkilöstön kanssa sekä varaa aikaa perehtyä asiakirjoihin, artikkeleihin ja muuhun. lukemiseen).

  • Älä lakkaa kysymästä (käytä luetteloa ja kirjoita ylös asiat, joista haluat keskustella esimiehesi kanssa viikottaisessa tarkistuspalaverisssasi)

  • ​Tarjoa esimiehellesi "ulkopuolisen näkemys". Laadi tiivistelmä asioista, joita pidät yllättävinä, hyvinä tai parannusta kaipaavina.​

Ensimmäiset kuukaudet ovat arvokkaita – ota niistä kaikki irti!
 
 

Käytännön perehdytys​

Käytännön perehdytys toteutuu monien kanavien kautta (työpaikalla annettuna koulutuksena, verkko-opiskeluna, monimuoto-opetuksena). Nämä ohjelmat on suunniteltu niin, että kaikki työntekijät ympäri maailmaa jakavat samat konseptit ja saman sanaston, oppivat samat laatustandardit ja jakavat parhaat käytännöt alusta asti.