Euler Hermesin työnkuvat

 

 

Tarjoamme valikoiman haastavia töitä. Tutustu tarjontaamme ja löydä oma tapasi rakentaa kiinnostava ja palkitseva ura Euler Hermesissä.

RISK UNDER​WRITER

Toimiminen Risk Underwriterina Euler Hermesissä merkitsee, että teet säännöllisesti luottolimiittipäätöksiä. Käyttämällä uskomattoman runsasta tietomäärää, ajantasalla olevia IT-järjestelmiä ja omaa markkinatuntemustasi arvioit ostajia, seuraat riskejä ja tapaat säännöllisesti asiakkaita sekä vakuutusmeklareita. Olet vastuussa omasta asiakasportfoliostasi tarjoten asiakkaillesi ennakoivaa palvelua. Toimit yhdessä myynnin kanssa asiakastasi ohjaten ja auttaen häntä toteuttamaan tarvittavat toimenpiteet tuottavuuden varmistamiseksi tai palauttamiseksi. 
 

CREDIT ANALYST (Luottoanalyytikko)

Euler Hermesin luottoanalyytikkona olet lähellä asiakkaidemme ostajia ja pidät heihin säännöllisesti yhteyttä. Nämä ovat niitä yrityksiä, jotka ostavat asiakkaittemme tuotteita ja palveluita. Analyysisi ja arviointikykysi varmistavat, että Euler Hermesin luottolimiittipäätöksiä ohjaava 40 miljoonan yrityksen tietopankki säilyy vertaansa vailla olevana. Tämä tietopankki antaa meille mahdollisuuden ennakoida jo hyvissä ajoin, mikäli yritysten maksuvaikeudet lähtevät kasvuun.
 
Luottoanalyytikkomme tuntevat paikallisen talousympäristön täydellisesti ja ovat alueensa tai yrityssektorinsa asiantuntijoita. Heiltä vaadittavien analysointitaitojen avulla kehitämme jatkuvasti ainutlaatuista tietoverkostoamme.
  

AkTUAari (vakuutusmatemaatikko)

Aktuaareillamme on oltava kyky analysoida ja yhdistää valtavia määriä raakatietoa. He tarjoavat pohjan riskiarvioinneille ja suunnittelevat malleja, joilla riskien vaikutus liiketoimintaamme saadaan minimoitua. Aktuaareilla on tärkeä tehtävä konsernissa, sillä he jakavat tietoa kaikille osastoille.
 
​​​​​AVOIMET TYÖPAIKAT EULER HERMESILLA
› Lue lisää​
​​
 
​​​​​Tapaa työntekijämme
› Lue lisää
​​
 ​